Hirdetések – évközi 7. vasárnap

Március 2-n lesz Balatonszemesen Ifjúsági Találkozó, hirdetőn megtekinthető a plakát! Kérem mindenki, aki szeretne jönni, jelezzen az irodán, hogy a szervezőknek tudjuk elküldeni a létszámot. Este szentmise után a plébániatemplomban Cönákulumot tartunk első szombat lévén!

2019. június 1-n Csíksomlyóra látogat a Szentatya, Ferenc pápa. Erre az alkalomra zarándok utat szervezünk május 29 szerdától június 2-ig. Részletek később, de kérem, jelezzék részvételi szándékukat minél hamarabb, hogy letudjuk foglalni a buszt és a szállást.

Az egyházmegyei családpasztoráció szervezésében jegyes-felkészítő és párkapcsolati tréning indul Kaposváron 2019.március 8-9-én és március 29-30-án. Jegyeseket, együtt járó párokat és fiatal házasokat is szívesen látnak! A tanfolyamot a családreferensek és más képzett házaspárok tartják. Jelentkezni az irodában vagy a http://kaposvar.egyhazmegye.hu/csaladpasztoracio/ oldalon lehet.

Az egyházmegyei családpasztoráció szervezésében „Anyós-suli” tréning lesz Kaposváron 2019.március 23-án. A képzést Süttő Márta mentálhigiénés szakember és Szikora Ildikó gyógypedagógus, bibliodráma vezető – mindketten többgyermekes anyák és anyósok – az anyós-suli megálmodói tartják. Jelentkezni a szórólapon megadott címen lehet: csaladok.kaposvar@katolikus.hu