Hirdetések – 2019. Advent 1. vasárnapján

Az adventi időben a hétköznapi misék rendje az alábbiak szerint alakul:

Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken reggel 6 órakor lesz roráte szentmise a plébániatemplomban. Csütörtökön a kórházkápolnában 16 órakor lesz szentmise.Este egyik nap sem lesz szentmise.A szombati és vasárnapi miserend nem változik.A keddi és pénteki roráték után szeretetvendégségre várjuk a kedves híveket!Szombaton az esti mise előtt 17:50-től adventi gyertyagyújtást tartunk a plébániatemplomban.A keddi és pénteki roráték után szeretetvendégségre várjuk a kedves híveket!

Felnőtt katekézist (hittant) indítunk a plébánián kétheti rendszerességgel. Az első alkalmat december 13-án, pénteken tartjuk 18 órai kezdettel a plébánián. Mindenkit szeretettel hívok és várok!

A Nagyatádi Fotókör jóvoltából a plébániatemplomot ábrázoló karácsonyi képeslap készült, amely megvásárolható a kegytárgyboltban 150 forintért. A képeslap megvásárlásával az új orgona építését támogathatják.

Szombaton az esti mise előtt 17:50-től adventi gyertyagyújtást tartunk a plébániatemplomban.

Püspök atya kitűzte a bérmálás időpontját 2020. október 4. vasárnap, 16 órára.A nyolcadik osztályosok, vagy idősebbek jelentkezését karácsonyig várjuk a plébánián. A felkészülést januárban kezdjük meg.

Plébániánk Karitász csoportja tartósélelmiszer gyűjtést szervez, hogy szebbé tegyük a rászorulók karácsonyát. Adományaikat december 15-ig, advent 3. vasárnapjáig várjuk a plébánián!