Hirdetések – 2019. Advent 2. vasárnapján

December 9-én hétfőn lesz Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának áthelyezett ünnepe, melyről a roráte szentmisében emlékezünk meg.

December 13-án, pénteken a roráte szentmise után engesztelő szentségimádást tartunk.

Felnőtt katekézist (hittant) indítunk a plébánián kétheti rendszerességgel. Az első alkalmat december 13-án, pénteken tartjuk 18 órai kezdettel a plébánián. Mindenkit szeretettel hívok és várok!

Szombaton az esti mise előtt 17:50-től adventi gyertyagyújtást tartunk a plébániatemplomban.

Jövő vasárnap a 10 órai szentmise gitáros szentmise lesz.

A Nagyatádi Fotókör jóvoltából a plébániatemplomot ábrázoló karácsonyi képeslap készült, amely megvásárolható a kegytárgyboltban 150 forintért. A képeslap megvásárlásával az új orgona építését támogathatják.

Püspök atya kitűzte a bérmálás időpontját 2020. október 4. vasárnap, 16 órára. A nyolcadik osztályosok, vagy idősebbek jelentkezését karácsonyig várjuk a plébánián. A felkészülést januárban kezdjük meg.

Plébániánk Karitász csoportja tartósélelmiszer gyűjtést szervez, hogy szebbé tegyük a rászorulók karácsonyát. Adományaikat december 15-ig, advent 3. vasárnapjáig várjuk a plébánián! Továbbá az „Egymillió csillag a szegényekért” elnevezésű jótékonysági akció keretében a templom hátuljában kihelyezett gyertyák megvásárlásával a Karitász csoport rászorulókért végzett munkáját támogathatják.

Amennyiben családjukban, vagy ismerőseik között van olyan idős vagy beteg, aki szeretné a karácsonyi szentgyónását és szentáldozását elvégezni, de nem tud eljönni a templomba, kérem jelezzék a plébánián! (A betegek látogatását egész évben lehet kérni!)

Vasárnap a szentmisék előtt, hétköznap a roráte szentmisék előtt, vagy után lehetőséget biztosítok a karácsonyi szentgyónások elvégzésére. Kérem, hogy használják ki a lehetőséget, ne maradjon az utolsó pillanatra!