Hirdetések – 2020. Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén

Február 3-án, hétfőn Szent Balázs püspök ünnepe lesz. A szentmise után a kedves hívek balázsáldásban részesülhetnek. Aki a hétfői szentmisére nem tud eljönni, vasárnap a szentmisék után lehetősége lesz balázsáldásban részesülni.

A héten első csütörtök lesz, 15 órától a kórházkápolnában szentségimádást tartunk papokért és újabb papi hivatásokért.

Első pénteken az esti szentmise előtt 17:30-tól  rövid szentségimádás keretében a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

Február 7-én, pénteken az esti szentmise után folytatódik a felnőtt hittan. Mindenkit szeretettel hívok és várok!

Február 11-én lesz a betegek világnapja. 13-án, csütörtökön a kórházkápolnában tartott szentmise után, illetve a szombati és vasárnapi szentmisék után kiszolgáltatom a Betegek kenetét idős és/vagy súlyos beteg testvéreinknek.  A szentséget kegyelmi állapotban, tiszta lélekkel lehet felvenni. Kérem, hogy aki szeretne részesülni a betegek szentségében, időben végezze el szentgyónását!

Február 22-én szombaton este Egyházközségi jótékonysági bált szervezünk az Ady Endre Gimnáziumban, az épülő orgona javára. A zenét Lacza Attila és Varga Miklós szolgáltatja. Belépő és támogatói jegyek a szentmisék előtt és után, valamint hivatali időben a plébánián vásárolhatóak. Köszönettel fogadunk tombola felajánlásokat február 20-ig a plébánián.Részletek a plakáton. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!