Hirdetések – 2020. Évközi 13. vasárnap

Az újabb rendelkezések értelmében templomainkban nem kötelező sem a védőmaszk viselése, sem a 1,5-2 méteres védőtávolság megtartása. Továbbra is kérjük, hogy a béke köszöntésnél mellőzzék a kézfogást, valamint továbbra is csak kézbe lehet áldozni. (Áldozás előtt nem kötelező a kézfertőtlenítő használata, de továbbra is biztosítunk lehetőséget a kézfertőtlenítésre.)

Június 25-től a csütörtöki szentmiséket újra a kórházkápolnában tartjuk 16 órai kezdettel. Csütörtökönként a plébániatemplomban nem lesz szentmise. (A kórházba való belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés és a védőmaszk használata!)

Június 28-án vasárnap 11 órától a Pannon Filharmonikusok koncertet adnak a parkban, rossz idő esetén a plébániatemplomban.

A héten elsőpéntek lesz. Az esti szentmise lőtt 18:30-tól rövid szentségimádás keretében imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Egyházközségünk kántora, Lacza Attila hétfőn sikeres záróvizsgát tett a Kaposvári Püspökség Kántorképzőjében, és június 27-én Nagykanizsán a Szent László napi ünnepi szentmisében átvette kántori oklevelét püspök atya kezéből. Ezúton is gratulálunk neki, szolgálatára Isten áldását kérjük!