Hirdetések – 2020. Évközi 22. vasárnap

Szeptember elsejétől az esti szentmisék 18 órakor kezdődnek. Szeptembertől hétfőnként is lesz szentmise.

A héten elsőcsütörtök lesz. A kórházkápolnában szentségimádást tartunk 15 órától papokért és újabb papi hivatásokért.

A héten elsőpéntek lesz, az esti szentmise előtt fél órával rövid (17:30-tól!) szentségimádás keretében imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

A bérmálással kapcsolatban megbeszélést tartunk szeptember 4-én pénteken az esti szentmise után (kb. 18:30-tól). Az érintett szülőket és a bérmálkozókat egyaránt várom.

Szeptember 6-án vasárnap 11:30-kor búcsúi szentmisét tartunk a simongáti keresztnél. Ezen a napon Bodvicán igeliturgia lesz, Henészben sem szentmise, sem igeliturgia nem lesz.

Dobos Gyula atya, aki 1965-1967 káplán volt, nyugdíjasként pedig kisegített Nagyatádon, elhunyt. Temetése szeptember 9-én lesz a 10 órai gyászmisét követően Balatonszemesen. Szeptember elsején, kedden 18 órakor gyászmisét mondunk érte a plébániatemplomban. A temetés miatt szeptember 9-én, szerdán az iroda zárva tart.

Szeptember 13-án tartjuk a hitoktatási tanévet megnyitó Veni Sancte szentmisét, amelyben a Szentlélek Isten kegyelmeit kérjük az új tanévre.

Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és naptárak. Megvásárolhatóak a kegytárgy árudában a szentmisék előtt és után, vagy hivatali időben.