Hirdetések – 2020. Évközi 23. vasárnap

Szeptember elsejétől az esti szentmisék 18 órakor kezdődnek. Szeptembertől hétfőnként is lesz szentmise.

Szeptember elsejétől a Nagyatádi Kórházban látogatási tilalmat rendeltek el. A tilalom visszavonásáig a csütörtöki szentmiséket is a plébániatemplomban tartjuk 18 órai kezdettel.

Szeptember 6-án vasárnap 11:30-kor búcsúi szentmisét tartunk a simongáti keresztnél. Ezen a napon Bodvicán igeliturgia lesz, Henészben sem szentmise, sem igeliturgia nem lesz.

Szeptember 13-án 10 órakor tartjuk a hitoktatási tanévet megnyitó Veni Sancte szentmisét, amelyben a Szentlélek Isten kegyelmeit kérjük az új tanévre.

Szent Kereszt Felmagasztalása szeptember 14-i ünnepét követő vasárnap, szeptember 20-án 10 órakor tartjuk a Plébániatemplom búcsúját. Az ünnepi szentmisét Molnár Miklós Budapest-rákosligeti plébános atya mutatja be. A búcsúi szentmisét követően ebédre hívjuk a kedves híveket, jó idő esetén a plébánia hátsó udvarán, rossz idő esetén a két nagyteremben. Kérem, hogy az ebéden való részvételi szándékukat jelezzék szentmisék előtt, vagy után, vagy az irodán. Sütemény felajánlásokat köszönettel elfogadunk.

Szeptember 20-án a búcsú napján 11:30-kor sem igeliturgia, sem szentmise nem lesz, a henészi és bodvicai híveket is hívjuk és várjuk a búcsúi szentmisére.

Szeptember 20-án 17:30-tól a Plébániatemplomban a Szironta együttes ad harangjáték koncertet. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit! A koncert ingyenes.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által kiadott járványügyi intézkedéseknek megfelelően kérem a kedves híveket, hogy fokozott figyelmet fordítsanak a kihelyezett kézfertőtlenítő szerek használatára. A szentmisén lehetőleg viseljenek a szájat és orrot eltakaró maszkot/kendőt, és lehetőség szerint ügyeljenek a 1,5-2 méteres távolság megtartására. A püspökkari rendelkezés teljes szövege a hirdetőtáblán és az interbeten megtalálható.

Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és naptárak. Megvásárolhatóak a kegytárgy árudában a szentmisék előtt és után, vagy hivatali időben.