Hirdetések 2020. Szeptember 27. (évközi 26. vasárnap)

A héten elsőcsütörtök lesz. 17 órától szentségimádást tartunk papokért és újabb papi hivatásokért.

A héten elsőpéntek lesz, az esti szentmise előtt 17:30-tól rövid szentségimádás keretében imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Október 4-én, vasárnap 11:30-kor tartjuk a bodvicai Szent Őrangyalok templom búcsúját.

Október 4-én, vasárnap a 16 órakor kezdődő szentmisében Varga László püspök atya kiszolgáltatja a bérmálás szentségét. Kérem, hogy a túl nagy tömeg elkerülése érdekében a bérmálási szentmisére csak a bérmálkozók és hozzátartozóik jöjjenek! EZEN A NAPON ESTE 6 ÓRAKOR NEM LESZ SZENTMISE!

Október 5-én, hétfőn a Segesdi Esperesi Kerület tanácskozása lesz plébániánkon, a 18 órakor kezdődő szentmisét püspök atya mutatja be a kerület papságával együtt. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket!

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által kiadott járványügyi intézkedéseknek megfelelően kérem a kedves híveket, hogy fokozott figyelmet fordítsanak a kihelyezett kézfertőtlenítő szerek használatára. A szentmisén lehetőleg viseljenek a szájat és orrot eltakaró maszkot/kendőt, és lehetőség szerint ügyeljenek a 1,5-2 méteres távolság megtartására. A püspökkari rendelkezés teljes szövege a hirdetőtáblán és az interneten megtalálható. Köszönjük, hogy példásan betartják a szükséges óvintézkedéseket!Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és naptárak. Megvásárolhatóak a kegytárgy árudában a szentmisék előtt és után, vagy hivatali időben.