Hirdetések 2020. november 29. – Advent 1. vasárnapja

Adventi időben roráte szentmiséket tartunk hétfőtől péntekig reggel 6 órai kezdettel. Adventben hétköznap este nem lesz szentmise! A roráte szentmisék előtt és után lehetőséget biztosítok a szentgyónások elvégzésére az irodában.

Advent szombatjain az esti szentmise előtt 17:50-től gyertyagyújtást tartunk a Plébániatemplomban.

A héten elsőcsütörtök lesz, a roráte szentmise után szentségimádást tartunk papokért és újabb papi hivatásokért.

A héten elsőpéntek lesz, a roráte szentmise után rövid szentségimádás keretében imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Plébániánk területén a múlt vasárnapi gyűjtés során 146.130 Forint gyűlt össze, melyet a Karitász javára továbbítottunk.

Az „Egymillió csillag a szegényekért” elnevezésű jótékonysági akció keretében Karitász csoportunk rászorulók érdekében végzett munkáját támogathatják a templom hátuljában kihelyezett gyertyák megvásárlásával. Ezúton is köszönjük nagylelkű adományaikat!

Az idei adventben is meghirdetjük a tartósélelmiszer gyűjtést rászorulóink javára. Adományaikat szentmisék előtt, vagy után, vagy hivatali időben várjuk a plébánián!

Kérem, hogy töltsék ki az egyházmegyei zsinati kérdőívet a https://zsinat-kaposvar.egyhazmegye.hu oldalon!  Akinek nincs internet hozzáférése, lehetősége van a kérdőív papír alapú kitöltésére. A nyomtatványt az irodában szíveskedjenek kérni!

Kérem, hogy mindenki fokozottan ügyeljen a kötelező járványügyi szabályok (kézfertőtlenítés, orrot és szájat eltakaró maszk viselése, 1,5 m távolság megtartása) betartására templomainkban!