Hirdetések 2021. december 12. – Advent 3. vasárnapja

Adventi időben roráte szentmiséket tartunk hétfőtől péntekig, reggel 6 órai kezdettel. Adventben hétköznap este nem lesz szentmise! A roráte szentmisék, valamint a hétvégi szentmisék előtt lehetőség lesz a szentgyónások elvégzésére.

Advent szombatjain az esti szentmise előtt 17:50-től gyertyagyújtást tartunk a Plébániatemplomban.

December 13-án, hétfőn a roráte szentmise után tartjuk a tizenharmadikai szentségimádást.

December 17-én, pénteken 17 órától adventi műsor és zenés ahítat lesz a taranyi templomban, melyen plébániánk Szent Cecília Énekkara működik közre.

Jövő vasárnap a 10 órai szentmise gitáros mise lesz.

A karácsonyi virág díszítésre szánt nagylelkű adományaikat a templom hátuljában erre a célra kihelyezett perselybe helyezhetik el.

Az „Egymillió csillag a szegényekért” elnevezésű jótékonysági akció keretében Karitász csoportunk rászorulók érdekében végzett munkáját támogathatják a templom hátuljában kihelyezett gyertyák megvásárlásával. Ezúton is köszönjük nagylelkű adományaikat!

Az idei adventben is meghirdetjük a tartósélelmiszer gyűjtést rászorulóink javára. Adományaikat szentmisék előtt, vagy után, vagy hivatali időben várjuk a plébánián!

A most hétvégi szentmisék persely adományait a kórházban ápolt beteg gyermekeket segítő Nevetnikék Alapítvány javára továbbítjuk.

Ha családjuk, vagy ismerőseik körében tudomásuk van olyan idős, vagy beteg testvérünkről, aki szeretné a karácsonyi szentgyónását, szentáldozását elvégezni, de nem tud eljönni a templomba, kérjük jelezzék nekünk a sekrestyében, vagy az irodán!