Hirdetések 2022. június 19. – Úrnapja

Június hónapban az esti szentmisék előtt 18:40-től imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Június 20-án, hétfőn 14:00 órakor Litániát imádkozunk a siófoki Ferences Szegénygondozó Nővérek részvételével,  majd elbúcsúztatjuk a Ferences Család Királynője ikont, amit a nővérek visznek tovább Siófokra.

A Családok X. Világtalálkozója Rómában lesz. Ezt az eseményt a Szentatya szeretné kiterjeszteni úgy, hogy ne csupán egyetlen központi programsorozat legyen, hanem lehetőség szerint a plébániákon minél többen be tudjanak kapcsolódni az ünneplésbe, amelynek mottója: „Családi szeretet: a hivatás és az életszentség útja.” A Szentatya felhívásához kapcsolódva június 25-én Egyházmegyei családi nap lesz Bárdudvarnokon, a Petörke tónál, amelyre mindenkit szeretettel várunk. A részletes program elolvasható a hirdetőtáblán és a kihelyezett szórólapokon. Jelentkezni az Egyházmegye honlapján keresztül lehet, de akinek ez gondot okoz, szívesen segítünk! (Kérjük, aki egyénileg jelentkezik, az is tájékoztasson minket, hogy ott lesz a családi napon.)

Június 26-án, a 10 órai szentmisét a családokért ajánljuk fel. Ez a szentmise gitáros mise lesz. A vasárnapi szentmisék végén egyenként megáldjuk a családokat.

Július 3-án, vasárnap egy régi hagyományt felelevenítve gyalogos zarándoklatot szervezünk a Szűzanya segesdi kegyhelyére, ahol 11:00 órakor ünnepi szentmise lesz, a szentmise után pedig „batyus” szeretetvendégséget tartunk. Ezen a napon délelőtt a plébánia területén nem lesz szentmise! Kérjük, aki szeretne részt venni a gyalogos zarándoklaton, iratkozzon fel a sekrestyében, vagy az irodában. Akik a gyalogos zarándoklaton nem tudnak részt venni, azokat is szeretettel várjuk a 11 órai misére a segesdi kegykápolnához tömegközlekedéssel, vagy egyénileg szervezett utazással.