Hirdetések 2021. június 27. Szent László király, egyházmegyénk védőszentje

Egy régi hagyományt felélesztve július első vasárnapján egyházközségi zarándoklatot tartunk a Szűzanya segesdi kegyhelyére. Július 4-én 11 órakor lesz a szentmise a kegykápolnánál. A szentmise után közös „batyus” szeretet vendégség lesz, majd ebéd után indulunk haza. Szervezünk külön buszt, de lehetőség lesz gyalogosan, kerékpárral, és egyénileg szervezett utazással is részt venni. Kérjük, hogy azok, akik a külön busszal, illetve gyalogosan, vagy kerékpárral szeretnének jönni, iratkozzanak fel az irodában, vagy a szentmisék előtt/után! A jelentkezés határideje kedd este!Ezen a napon sem 10 órakor, sem 11:30-kor nem lesz szentmise és igeliturgia. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket!

Aki a szeptember 5 és 12. között rendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus valamelyik programján szeretne részt venni, regisztrálhat egyénileg, illetve a plébánia csoportjában is. Bővebb információ, programok és egyéni regisztráció az iec2020.hu oldalon. Aki csoportosan szeretne regisztrálni, jelezze az irodában hivatali időben, vagy a szentmisék előtt, után.

A héten elsőcsütörtök lesz, 18 órától szentségimádást tartunk papokért és papi hivatásokért.

A héten elsőpéntek lesz, 18:30-tól rövid szentségimádás keretében imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Nagy örömmel értesítem a Plébánia hívő közösségét, hogy Szantner Tamást, plébániánk ministránsát, valamint Mikó Gábort, aki szintén kötődik plébániánkhoz, püspök atya fölvette az Egyházmegye papnövendékei közé. Mindketten a győri papnevelő intézetben kezdik meg tanulmányaikat szeptembertől. Kísérjük imádsággal a papságra készülő fiatalokat, és imádkozzunk buzgón újabb papi hivatásokért!

Ezúton tájékoztatom a kedves híveket, hogy augusztus 10-től püspök atya rám bízta a Kutasi Plébánia oldallagos ellátását is a Nagyatádi Plébánia mellett. Ugyancsak augusztus 10-től káplánként Plébániánkra helyezi Fejes János jelenlegi nagykanizsai káplán atyát. Fogadjuk őt nagy szeretettel!