Plébánia Nagyatádi

Author's posts

Hirdetések – 2020. évközi 3. vasárnapján

Hétfőtől a hétköznapi misék a szokott rend szerint lesznek megtartva. Köszönetet mondok a kedves híveknek, hogy az ökumenikus alkalmakon szép számban vettünk részt, erősítve ezzel is a krisztushívők közötti egységet. Köszönöm a sütemény felajánlásokat, és mindazok munkáját, akik közreműködtek református és evangélikus testvéreink megvendégelésében.

Január 31-én, pénteken az esti mise után tartjuk a következő bérmálási …

Olvass tovább

Hirdetések – 2020. évközi 2. vasárnapján

Hétfőn kezdődik Nagyatádon  az Ökumenikus imahét a krisztushívők egységéért. Az ima-alkalmak hétfőtől péntekig 17 órakor kezdődnek majd. A részletes programot a hirdetőtáblán olvashatják. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A plébániatemplomban tartott két alkalomra (hétfő, csütörtök) köszönettel fogadunk sütemény felajánlásokat.

Az Ökumenikus imahétre való tekintettel a plébániatemplomban hétfőn, kedden, szerdán és pénteken reggel 7 órakor, a …

Olvass tovább

Hirdetések – 2020. Urunk megkeresztelkedése

Vízkereszt ünnepéhez kötődően szívesen teszek eleget a házszentelésre irányuló kéréseknek. Aki szeretné házát/lakását megáldatni, kérem, jelezze szentmisék előtt vagy után, vagy a plébániahivatalban.

Jövő vasárnap 10 órakor gitáros szentmise lesz!

Szent Margit kilencedet végzünk az esti szentmisék előtt fél órával. Csütörtökön a kórház kápolnában a szentmise előtt végezzük a kilencedet.

Január 17-én, pénteken az …

Olvass tovább

Hirdetések – 2020. Karácsony 2. vasárnapján

Január 6. Vízkereszt napja parancsolt (a vasárnappal egyenrangú) ünnep. Ezen a napon a plébániatemplomban 18 órakor lesz szentmise.

Vízkereszt ünnepéhez kötődően szívesen teszek eleget a házszentelésre irányuló kéréseknek. Aki szeretné házát/lakását megáldatni, kérem, jelezze szentmisék előtt vagy után, vagy a plébániahivatalban.

Január 9-én Szent Margit kilenced kezdődik az esti szentmisék előtt fél órával. Csütörtökön …

Olvass tovább

Hirdetések – 2019. Szent Család vasárnapján

December 31-én, az év utolsó napján az este 6 órakor kezdődő szentmisében adunk hálát az elmúlt esztendőért.

Január elseje, Újév napja, Szűz Mária Istenanyaságának ünnepe parancsolt (azaz a vasárnappal egyenrangú) ünnep! Ezen a napon a miserend az alábbiak szerint alakul:

              8:30 Tarany

            10:00 Nagyatád

            11:30 Bodvica (Henészben igeliturgia!)

            18:00 Nagyatád

Olvass tovább

Hirdetések – 2019. Advent 3. vasárnapján

Vasárnap az esti szentmise után az Adyák Zenekar ad rövid műsort az adventi készület jegyében.

December 19-én, csütörtökön 18 órai kezdettel a Nagyatádi Vegyeskar koncertet ad templomunkban.

Szombaton az esti mise előtt 17:50-től adventi gyertyagyújtást tartunk a plébániatemplomban.

A Nagyatádi Fotókör jóvoltából a plébániatemplomot ábrázoló karácsonyi képeslap készült, amely megvásárolható a kegytárgyboltban 150 forintért. …

Olvass tovább

Hirdetések – 2019. Advent 2. vasárnapján

December 9-én hétfőn lesz Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának áthelyezett ünnepe, melyről a roráte szentmisében emlékezünk meg.

December 13-án, pénteken a roráte szentmise után engesztelő szentségimádást tartunk.

Felnőtt katekézist (hittant) indítunk a plébánián kétheti rendszerességgel. Az első alkalmat december 13-án, pénteken tartjuk 18 órai kezdettel a plébánián. Mindenkit szeretettel hívok és várok!

Szombaton az …

Olvass tovább

Hirdetések – 2019. Advent 1. vasárnapján

Az adventi időben a hétköznapi misék rendje az alábbiak szerint alakul:

Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken reggel 6 órakor lesz roráte szentmise a plébániatemplomban. Csütörtökön a kórházkápolnában 16 órakor lesz szentmise.Este egyik nap sem lesz szentmise.A szombati és vasárnapi miserend nem változik.A keddi és pénteki roráték után szeretetvendégségre várjuk a kedves híveket!Szombaton az esti mise …

Olvass tovább

Hirdetések – Krisztus Király vasárnapján

November 29-én pénteken reggel 8 ÓRAKOR LESZ SZENTMISE! Este nem!

Advent szombatjain mise előtt 17:50-től ünnepélyes gyertyagyújtást tartunk plébániatemplomunkban, szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Hirdetések – évközi 30. vasárnap

A missziós vasárnapi gyűjtés során plébániánk területén 123.355.- Forint összegű adományt gyűjtöttünk össze, melyet a püspökségre továbbítottunk. Ezúton is köszönjük nagylelkű adományaikat. Isten fizesse meg!

November 1-én Mindenszentek ünnepe lesz, amely parancsolt (a vasárnappal egyenrangú) ünnep. Ezen a napon vasárnapi miserendet tartunk a hirdetőtáblán olvasható kiírás szerint. Ezen a napon 15 órától a központi temető …

Olvass tovább