Hirdetések 2023. szeptember 17. – Évközi 24. vasárnap

Szeptember 19-én, kedden este NEM LESZ SZENTMISE!

Szerdán az esti szentmise után felnőtt katekézist tartunk a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Szent Ferenc kilenced kezdődik szeptember 23-án, szombaton az esti szentmise előtt 17:30-tól.

A Szent Mónika Imaközösség következő összejövetele szeptember 28-án, csütörtökön lesz, az esti szentmise előtt 17:30-tól.

Várjuk azon felnőttek jelentkezését, akik valamilyen okból nem részesültek a keresztény beavatás szentségeiben (keresztség, bérmálás, elsőáldozás) és szeretnék pótolni. Szeptember második felétől keddenként az esti szentmise után tartjuk a felkészítő alkalmakat. Kérjük, szóljanak ismerőseiknek is erről a lehetőségről! Az első alkalmat szeptember 26-án tartjuk .Részletek és jelentkezés a plébános atyánál.

Idén ősszel lejár az egyházközségi képviselő testület mandátuma, ezért új választásra lesz szükség, melynek pontos rendjét a későbbiekben hirdetjük. „A plébániai képviselő-testület természetét tekintve nem jogi személy, hanem tanácsadó testület, amelynek feladata a plébános munkáját lelkiismeretesen és felelősségteljesen segíteni, döntéshozatalát előkészíteni.” (SZMSZ 2. §. (1))Kérjük a kedves híveket, hogy szeptember 21-ig jelöljenek a testületbe olyan 18 és 75 éves kor közötti vallásukat gyakorló katolikusokat, akiket alkalmasnak találnának és vállalnák a feladatot és a vele járó szolgálatot. A jelöléseket írásban, vagy elektronikus úton a plébánia címére, vagy szóban a plébános atyának jelezve lehet benyújtani.

Megérkeztek a jövő évi naptárak, kalendáriumok. Megvásárolhatóak a Kegytárgy árudában.

Az Kaposvári Egyházmegye alapításának 30 éves jubileumára kiírt pályázatokra beküldött irodalmi és rajzos alkotásokból könyv készült „A templom, ahol otthon vagyok” címmel. Megvásárolható az irodában.

Megjelent Lacza Attilának, egyházközségünk kántorának új nagylemeze „Csillagos ég” címmel. Megvásárolható a kántor úrnál.