Hirdetések 2022. december 11. – Advent 3. vasárnapja

Adventi időben roráte szentmiséket tartunk keddtől péntekig, reggel 6 órai kezdettel. Adventben hétköznap este nem lesz szentmise! A roráte szentmisék előtt lehetőség lesz a szentgyónások elvégzésére.

Kedden és pénteken a roráte misék után szeretetvendégségre, közös reggelire várjuk a szentmisén résztvevőket a plébánia nagytermében.

Advent szombatjain az esti szentmise előtt 17:50-től gyertyagyújtást tartunk a Plébániatemplomban.

December 14-én, szerdán 18:00 órától felnőtt tartunk a plébánián. Mindenkit szeretettel várunk!

December 13-án, kedden a hajnali mise után tartjuk a tizenharmadikai szentségimádást.

December 16-án, pénteken 17:00 órától a taranyi templomban adventi műsor lesz, melyen plébániánk Szent Cecília kórusa szerepel.

December 18-án, jövő vasárnap a 10 órai szentmise gitáros mise lesz.

Amennyiben családjukban, vagy ismerőseik körében van olyan idős, vagy beteg hívő, aki szeretné a karácsonyi szentgyónását, szentáldozását elvégezni, de nem tud eljönni, kérjük jelezzék a sekrestyében, vagy az irodában.

Az „Egymillió csillag a szegényekért” elnevezésű jótékonysági akció keretében Karitász csoportunk rászorulók érdekében végzett munkáját támogathatják a templom hátuljában kihelyezett gyertyák megvásárlásával. Ezúton is köszönjük nagylelkű adományaikat!

Az idei adventben is meghirdetjük a tartósélelmiszer gyűjtést rászorulóink javára. Adományaikat szentmisék előtt, vagy után, vagy hivatali időben várjuk a plébánián!