Hirdetések 2023. március 12. – Nagyböjt 3. vasárnapja

Március 15-én, szerdán, a nemzeti ünnepen az iroda zárva lesz. (A miserend ezen a napon nem változik!)

Szerdán az esti szentmise után felnőtt katekézist tartunk a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Nagyböjt péntekjein az esti szentmise előtt 17:20-tól keresztutat járunk a plébániatemplomban. (Nagyböjtben pénteken reggel nem lesz szentmise!)

Szombaton 14 órától keresztutat járunk a kinti kálvárián a Ferences Világi Renddel.

Március 19-én, jövő vasárnap a 10:00 órai szentmise gitáros mise lesz.

Március 20-án, hétfőn lesz Szent József áthelyezett ünnepe. Ezen a napon 18:00 órakor lesz szentmise a plébániatemplomban.

Nagyböjti triduumot (három napos lelkigyakorlatot) tartunk március 24, 25, 26-án (péntek, szombat vasárnap) az esti szentmisék keretében Borza Miklós balatonszemesi plébános atya vezetésével.

Április 28-30. között szentatyánk Ferenc pápa hazánkba látogat. Április 30-án, vasárnap Budapesten a Kossuth téren mutat be ünnepi szentmisét. A pápai szentmisére buszt szervezünk. (Jelenleg 38 fő számára tudunk helyet biztosítani.) Kérjük, hogy aki szeretne részt venni a zarándoklaton, jelentkezzen szentmisék után a sekrestyében, vagy hivatali időben az irodában. Az utazás költsége 9.000 Ft/fő. (Természetesen egyénileg is lesz lehetőség részt venni a pápai misén.)

Április 30-án, vasárnap a plébánia területén délelőtt nem lesznek szentmisék!

A Püspöki Konferencia felhívásának megfelelően tartós élelmiszert gyűjtünk Egyházközségünk rászorulói javára. Az adományokat szentmisék előtt/után, valamint hivatali időben tudjuk fogadni. Ezúton is köszönjük az adakozók nagylelkűségét!

A Ferences Világi Rend zarándoklatot hirdet a Csíksomlyói Búcsúra. Részletek a kihelyezett plakáton. További információ Pfeiffer Béláné Magditól kérhető.