Hirdetések – advent 1. vasárnapján

Lacza Attila kántor úr, új kislemeze már megvásárolható, akár karácsonyi ajándéknak is, szentmisék előtt és után, illetve hivatali időben minimum 3.000 Ft értékben. Megvásárlásával az épülő orgona építését támogathatják. Köszönjük!

2019-es esztendőre már előjegyeztethetőek miseszándékok az irodában!

Adventbe léptünk, az elcsendesedés és a várakozás időszakába. Rorate (hajnali) szentmisék lesznek hétfőn, kedden, szerdán és pénteken reggel 6 órakor. Természetesen ilyenkor az esti szertartások ELMARADNAK! Imádságos lelkülettel várunk mindenkit!

Szerdánként a hajnali szentmise és a reggeli dicséret után agapét tartunk a kolostor folyosóján. Szeretettel várunk mindenkit!

Adventben már el lehet kezdeni a karácsonyi szentgyónásokat. Kérem a kedves híveket, ne az utolsó pillanatra hagyják. Ha van olyan hozzátartozójuk, akik karácsonyra szeretnék elvégezni a karácsonyi szentgyónást kérem, jelezzék az irodában.

A Karitász tartós élelmiszer gyűjtést szervez december első hétvégéjétől. Az adományokat hivatali időben, illetve szentmisék előtt-után lehet behozni.

December 8-án, Szeplőtelen Fogantatás Ünnepe! 10 órakor és este 6 órakor lesznek szentmisék. 10 órás szentmise előtt 9 órától Cönákulumot tartunk!

December 22-én, szombaton adventi lelki napot tartunk, részletek a jövő héten.

Pénteken megtartottuk az első egyházképviselő testületi gyűlést. Szavazás alapján világi elnök Hrankai Dávid; templomatya Peti Ferenc; számvizsgálók Káplár Róbertné, Nagy Mihályné és Horváth Tamásné.