Hirdetések – advent 2. vasárnapján

Lacza Attila kántor úr, új, saját kislemeze már megvásárolható, akár karácsonyi ajándéknak is, szentmisék előtt és után, illetve hivatali időben minimum 3.000 Ft értékben. Megvásárlásával az épülő orgona építését támogathatják. Köszönjük!

15-n szombaton mézes kalács sütés lesz a templomban 9 órától 12 óráig, szeretettel várjuk a gyerekeket.

Jövő vasárnap 10 órakor gitáros szentmise lesz.

2019-es esztendőre már előjegyeztethetőek miseszándékok az irodában!

Következő héten hétfőn, kedden, szerdán és pénteken lesznek hajnali szentmisék.

Szerdánként a hajnali szentmise után agapét tartunk a kolostor folyosóján. Szeretettel várunk mindenkit!

15-n szombaton, „Szállást keres a Szent család” áhítat kezdődik 14 órakor a kórházkápolnában, 17 órakor pedig Bodvicán és Kivadáron.

December 19-én, szerdán a Turisztikai Központban (templomunk mellett) 17 órakor lesz Marics József plébános nagyatádi előadása. Téma: 1566-1686.

Adventben már el lehet kezdeni a karácsonyi szentgyónásokat. Kérem a kedves híveket, ne az utolsó pillanatra hagyják. Ha van olyan hozzátartozójuk, akik karácsonyra szeretnék elvégezni a karácsonyi szentgyónást kérem, jelezzék az irodában.

A Karitász tartós élelmiszer gyűjtést szervez december első hétvégéjétől. Az adományokat hivatali időben, illetve szentmisék előtt-után lehet behozni. A kijáratnál kihelyezett gyertyákból is lehet vásárolni 200 Ft/db áron.

December 20-n 18:00-kor hangverseny lesz a templomban, közreműködik a Városi Vegyes kar!

December 22-én, szombaton adventi lelki napot tartunk „Adventi várakozás” címmel, reggel 9 órától, ami az esti miséig tart. Délelőtt Marics József tart elmélkedést, délután Dr. Kassai Gábor és csapata tart előadást. Helyszín a Művelődési Ház! Gyóntatás napközben is lesz. Mindenki jelentkezzen, aki szeretne jönni, az ebéd 1000 Ft/fő, aki kér ezt is jelezze. Lehet csak fél napra is jönni a lelki napra.

Hamarosan év végéhez közeledünk. Kérem, aki még nem fizette be az egyházi hozzájárulását, még ebben a pár hétben tegye ezt meg. Köszönjük!