Hirdetések 2022. augusztus 28. – Évközi 22. vasárnap

Augusztus 30-ától, keddtől az esti szentmisék 18:00 órakor kezdődnek!

Hétfőnként nem lesz szentmise!

Péntekenként a szentmisék ezentúl reggel 7:00 órakor kezdődnek!

A héten elsőcsütörtök lesz, az esti szentmise előtt 17:00 órától szentségimádást tartunk papokért és újabb papi hivatásokért.

A héten elsőpéntek lesz, a 7:00 órakor kezdődő szentmise után rövid szentségimádás keretében imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Szeptember 4-én, vasárnap 11:30-kor tartjuk a simongáti búcsúi misét a keresztnél.

Várjuk azon felnőttek jelentkezését, akik valamilyen okból nem részesültek a keresztény beavatás szentségeiben (keresztség, bérmálás, elsőáldozás) és szeretnék pótolni. Szeptember 6-tól keddenként az esti szentmise után tartjuk a felkészítő alkalmakat. Kérjük, szóljanak ismerőseiknek is erről a lehetőségről. Részletek és jelentkezés a plébános atyánál.

Újra indul a járvány miatt abbamardt felnőtt katekézis kétheti rendszerességgel, szeptember 7-től szerdánként az esti szentmise után. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Bibliakört hirdetünk, szeptember 14-től szerdánként kétheti rendszerességgel az esti szentmisék után. Szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen megismerkednének a Szentírással, Isten üzenetével!

Aki szeretné megrendelni jövő évre a napi evangéliumot és elmélkedéseket tartalmazó Szívem első gondolata című könyvet, kérjük, jelentkezzen Forjánné Évánál, vagy az irodában, legkésőbb augusztus 31-ig. A könyvet 1000 Forint előleg befizetésével tudják megrendelni.