Hirdetések 2022. szeptember 4. – Évközi 23. vasárnap

Várjuk azon felnőttek jelentkezését, akik valamilyen okból nem részesültek a keresztény beavatás szentségeiben (keresztség, bérmálás, elsőáldozás) és szeretnék pótolni. Szeptember 6-tól keddenként az esti szentmise után tartjuk a felkészítő alkalmakat. Kérjük, szóljanak ismerőseiknek is erről a lehetőségről. Részletek és jelentkezés a plébános atyánál.

Újra indul a járvány miatt abbamardt felnőtt katekézis kétheti rendszerességgel, szeptember 7-től szerdánként az esti szentmise után. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Bibliakört hirdetünk, szeptember 14-től szerdánként kétheti rendszerességgel az esti szentmisék után. Szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen megismerkednének a Szentírással, Isten üzenetével!

Szeptember 18-án, vasárnap 10:00 órakor tartjuk a Plébániatemplom búcsúi szentmiséjét. A szentmise után ebédre várjuk a kedves híveket a kolostor hátsó udvárán (rossz idő esetén a kolostorban). Kérjük az ebéden való részvételi szándékukat jelezzék legkésőbb szeptember 15-ig a sekrestyében, vagy az irodán! A búcsúi ebédre köszönettel fogadunk sütemény felajánlásokat .Ezen a napon 11:30-kor Henészben nem lesz szentmise.

Megérkeztek  jövő évi naptárak, kalendáriumok. Megvásárolhatóak a kegytárgy árudában szentmisék előtt/után, vagy hivatali időben.