Hirdetések 2022. szeptember 25. – Évközi 26. vasárnap

A Szent Mónika Imaközösség szeptember 28-án, szerdán 17:30-kor tartja következő imaóráját.

Szeptember 28-án, szerdán az esti szentmise után bibliakör lesz a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Október a rózsafüzér hónapja. A szentmisék előtt fél órával közösen imádkozzuk a rózsafüzért, mindenkit hívunk és várunk a közös imádságra!

Október 2-án, vasárnap 11:30-kor tartjuk a bodvicai Szent Őrzőangyalok templom búcsúi szentmiséjét, mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

Október 4-én, kedden, Assisi Szent Ferenc ünnepén 16:00 órakor keresztutat járunk a kinti kálvárián (rossz idő esetén a templomban), 18:00 órától pedig ünnepi szentmise lesz, melynek végén sor kerül a tranzitus (Szent Ferenc boldog halálának megünneplése) szertartására. A keresztutat vezeti, és a szentmisét bemutatja: Kardos Csongor ferences szerzetes.

Október 8-án, szombaton Segesden ismét megrendezésre kerül az Egyházmegyei Rózsafüzér engesztelési nap. Részletes program a hirdetőtáblára kihelyezett plakáton olvasható.

Október 22-én szombaton este Egyházközségi  bált rendezünk az Ady Endre Gimnáziumban. A zenét a KántoRock együttes (Lacza Attila, Varga Miklós) szolgáltatja. Belépő és támogatói jegyek a szentmisék előtt és után, valamint hivatali időben a plébánián vásárolhatóak. Köszönettel fogadunk tombola felajánlásokat október 20-ig a plébánián. Részletek a plakáton. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!