Hirdetések 2022. szeptember 11. – Évközi 24. vasárnap

Várjuk azon felnőttek jelentkezését, akik valamilyen okból nem részesültek a keresztény beavatás szentségeiben (keresztség, bérmálás, elsőáldozás) és szeretnék pótolni.  Kedden, az esti szentmise után tartjuk a következő felkészítő alkalmat. Kérjük, szóljanak ismerőseiknek is erről a lehetőségről. Részletek és jelentkezés a plébános atyánál.

Szeptember 13-án, kedden az esti szentmise előtt 17:00 órától tartjuk a tizenharmadikai szentségimádást.

Szeptember 14-én, szerdán Szent Kereszt Felmagasztalása ünnepén 16:00 órától keresztutat járunk a kinti kálvárián. (Rossz idő esetén a templomban.)

Szeptember 14-én, szerdán az esti szentmise után bibliakör lesz a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Szeptember 18-án, vasárnap 10:00 órakor tartjuk a Plébániatemplom búcsúi szentmiséjét. A szentmise után ebédre várjuk a kedves híveket a kolostor hátsó udvárán (rossz idő esetén a kolostorban). Kérjük az ebéden való részvételi szándékukat jelezzék legkésőbb szeptember 15-ig, csütörtökig a sekrestyében, vagy az irodán! A búcsúi ebédre köszönettel fogadunk sütemény felajánlásokat. Ezen a napon 11:30-kor Henészben nem lesz szentmise.

Október 22-én szombaton este Egyházközségi  bált rendezünk az Ady Endre Gimnáziumban. Belépő és támogatói jegyek a szentmisék előtt és után, valamint hivatali időben a plébánián vásárolhatóak. Köszönettel fogadunk tombola felajánlásokat október 20-ig a plébánián. Részletek a plakáton. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

Megérkeztek  jövő évi naptárak, kalendáriumok. Megvásárolhatóak a kegytárgy árudában szentmisék előtt/után, vagy hivatali időben.