Hirdetések advent 3. vasárnapján

2019-es esztendőre már előjegyeztethetőek miseszándékok az irodában!

„Szállást keres a Szent család” imaáhítat kezdődött december 15-én. Mindennap 14 órakor a kórházkápolnában és 17 órakor Bodvicán és Kivadáron gyűlnek össze imádkozni a kedves hívek!

A következő héten hétfőn, kedden, szerdán és pénteken lesznek hajnali szentmisék.

Szerdánként a hajnali szentmise után agapét tartunk a kolostor folyosóján. Szeretettel várunk mindenkit!

December 19-én, szerdán a Turisztikai Központban (templomunk mellett) 17 órakor lesz Marics József plébános nagyatádi előadása. Téma: 1566-1686.

Adventben már el lehet kezdeni a karácsonyi szentgyónásokat. Kérem a kedves híveket, ne az utolsó pillanatra hagyják. Ha van olyan hozzátartozójuk, akik karácsonyra szeretnék elvégezni a karácsonyi szentgyónást kérem, jelezzék az irodában.

A Karitász tartós élelmiszer gyűjtést szervez december első hétvégéjétől. Az adományokat hivatali időben, illetve szentmisék előtt-után lehet behozni. A kijáratnál kihelyezett gyertyákból is lehet vásárolni 200 Ft/db áron.

December 20-n 18:00-kor hangverseny lesz a templomban, közreműködik a Városi Vegyes kar!

December 22-én, szombaton adventi lelki napot tartunk „Adventi várakozás” címmel, reggel 9 órától, ami az esti miséig tart. Délelőtt Marics József tart elmélkedést, délután Dr. Kassai Gábor és csapata tart előadást. Helyszín a Turisztikai Központ! Gyóntatás napközben is lesz. Mindenki jelentkezzen, aki szeretne jönni, az ebéd 1000 Ft/fő, aki kér ezt is jelezze. Lehet csak fél napra is jönni a lelki napra. Sütemény felajánlást szívesen fogadunk!

Hamarosan év végéhez közeledünk. Kérem, aki még nem fizette be az egyházi hozzájárulását, még ebben a pár hétben tegye ezt meg. Köszönjük!

Spiritus újságok megérkeztek, aki rendelt elviheti, s aki szeretne vásárolni megteheti az irodában.