Hirdetések 2023. szeptember 3. – Évközi 22. vasárnap

A héten elsőcsütörtök lesz, 17:00 órától szentségimádást tartunk papokért és újabb papi hivatásokért. Az elsőcsütörtöki szentmisét az Anyaszentegyház hivatalos nyelvén, latinul mutatjuk be.

Szeptember 8-án, péntek Szűz Mária születésének (Kisboldogasszony) ünnepe lesz, reggel 7:00 órakor tartunk szentmisét.

Szeptember 10-én vasárnap tartjuk plébániatemplomunk búcsúi szentmiséjét. A szentmisét Heiter Robert Gottfried szepetneki plébános atya mutatja be. A szentmise után közös ebédre hívjuk a kedves híveket. Kérjük, hogy aki szeretne részt venni a búcsúi ebéden, iratkozzon fel a sekrestyében, vagy az irodában.Erre az alkalomra köszönettel fogadunk sütemény felajánlásokat.

Várjuk azon felnőttek jelentkezését, akik valamilyen okból nem részesültek a keresztény beavatás szentségeiben (keresztség, bérmálás, elsőáldozás) és szeretnék pótolni. Szeptember második felétől keddenként az esti szentmise után tartjuk a felkészítő alkalmakat. Kérjük, szóljanak ismerőseiknek is erről a lehetőségről!Részletek és jelentkezés a plébános atyánál.

Idén ősszel lejár az egyházközségi képviselő testület mandátuma, ezért új választásra lesz szükség, melynek pontos rendjét a későbbiekben hirdetjük. A plébániai képviselő-testület természetét tekintve nem jogi személy, hanem tanácsadó testület, amelynek feladata a plébános munkáját lelkiismeretesen és felelősségteljesen segíteni, döntéshozatalát előkészíteni.” (SZMSZ 2. §. (1))Kérjük a kedves híveket, hogy szeptember 21-ig jelöljenek a testületbe olyan 18 és 75 éves kor közötti vallásukat gyakorló katolikusokat, akiket alkalmasnak találnának és vállalnák a feladatot és a vele járó szolgálatot. A jelöléseket írásban, vagy elektronikus úton a plébánia címére, vagy szóban a plébános atyának jelezve lehet benyújtani.