Hirdetések 2022. június 12. – Szentháromság vasárnapja

Június hónapban az esti szentmisék előtt 18:40-től imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Június 13-án hétfőn 18 órától tartjuk a tizenharmadikai szentségimádást.

Június 19-én, jövő vasárnap lesz Krisztus Testének és Vérének ünnepe, azaz Úrnapja. A 10 órai szentmisében úrnapi körmenetet tartunk. Köszönettel fogadjuk a virágfelajánlásokat az úrnapi sátrak díszítéséhez.Az úrnapi szentmisében a Chorus Sanctae Crucis, plébániánk kórusa teljesít zenei szolgálatot.

Június 17-én, pénteken templomunkba érkezik a „Ferences Család Kirájnője” ikon. Az ikon ittlétéhez kapcsolódó lelki programok rendje a hirdetőtáblán is olvasható:

            Péntek, szombat, vasárnap: 18:00 órától Szeráfi rózsafüzér, 19:00-tól             szentmise

            Június 20, hétfő: 14:00 Litánia a siófoki Ferences Szegénygondozó Nővérek             részvételével,  majd az ikon búcsúztatása.

Június 18-án szombaton, Úrnapja előestéjén az esti szentmise után szentségimádást tartunk, mellyel csatlakozunk a békéért végzett világméretű szentségimádáshoz, melyet az Eucharisztikus Kongresszus szervezői hirdettek meg.

Június 25-én Egyházmegyei családi nap lesz Bárdudvarnokon, a Petörke tónál, amelyre mindenkit szeretettel várunk. A részletes program elolvasható a hirdetőtáblán és a kihelyezett szórólapokon.Jelentkezni az Egyházmegye honlapján keresztül lehet, de akinek ez gondot okoz, szívesen segítünk! (Kérjük, aki egyénileg jelentkezik, az is tájékoztasson minket, hogy ott lesz a családi napon.)

Szeretettel várjuk a hittanos gyeremekeket Újudvarra hittanos táborba:

6-12 éveseknek: július 10-15.

13-17 éveseknek: július 16-22.

Jelentkezési lapot a sekrestyében kérhetnek.

Részletek a hirdetőtáblán.